Over ons

Over Winford Breda Particulier onderwijs
Wij bieden in Breda particulier onderwijs aan met een sterk accent op persoonlijke aandacht en maatwerk op VMBO, HAVO en VWO niveau. Daarnaast biedt de school ook kleinschalig basisonderwijs op een tweede locatie aan.
Winford Breda is een zelfstandige onderneming, met een nauwe relatie tot Winford College. De school wordt bestuurd door de grondlegger van de school en heeft een tweehoofdige directie. De directeur Winford Breda is verantwoordelijk voor de operationele zaken, de directeur Ontwikkeling is verantwoordelijk voor curriculumontwikkeling. Winford Breda wordt administratief ondersteund door Winford College. 

Werken bij Winford Breda
Als je bij Winford werkt, geloof je in de ‘kracht van aandacht’. De intensieve, persoonlijke benadering staat voorop. Onze school in Breda is kleinschalig, de lesgroepen bestaan uit ongeveer zes tot negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact, het gepersonaliseerde onderwijs en de warme sfeer op school voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden in een gezamenlijk doel.