Over ons

Bostik (www.bostik.com) is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van smart adhesives. Met 14 Research & Technical Centres, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 125 jaar ervaring is Bostik actief in 40 landen. Bostik richt zich op drie ‘key markets': ‘Industrial’, ‘Construction & Consumer’ en ‘Non Woven’. Sinds 2015 opereert Bostik als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema onder de High Performance Materials.

De Business Unit Construction & Consumer Benelux wordt vertegenwoordigd door zo’n 400 medewerkers welke zijn verdeeld over een viertal verschillende locaties. De locatie in Den Bosch is een kantoorlocatie met een magazijnfunctie. In Oosterhout (NB) zijn we gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kitten en lijmen en in Oosterhout zijn tevens management en verschillende stafdiensten gevestigd. Op de productielocatie Giessen worden hybride producten geproduceerd. In Gent hebben wij een verkooplocatie, van waaruit de Belgische markt bediend wordt.  

Bij Bostik staan normen en waarden zoals customer satisfaction, teamspirit, betrouwbaarheid en sustainability hoog in het vaandel. Hierop wordt actief gestuurd zodat er een prettige werkcultuur is en blijft waarin medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen.  Â